Zdravljenje z energijo

Človek si želi biti zdrav ter živeti polno in bogato življenje. To lahko doseže le, če svoje srce resnično ter iskreno odpre življenju in ljubezni. Princip zdravljenja s pomočjo bioterapije poglobi odnos med človekom in naravo ter ojača vezi med psihičnimi in fizičnimi funkcijami. Izčrpanemu organizmu je potrebna hrana ali celo transfuzija, energijsko oslabljeni celoti  je za okrepitev potrebna vitalna energija.

Najpogosteje iščejo pomoč bolniki, ki so preizkusili in izčrpali vse možnosti medicinskih terapij, pogosto brez zaupanja v te terapije. Z vključitvijo v nov princip zdravljenja – pomoči – z bioterapijo , bolnik pristopi k novemu načinu pomoči, vendar mora ostati v stiku s svojim zdravnikom. Izboljšanje po terapiji je včasih potrebno ugotoviti  medicinsko. Uporabo zdravil zmanjšamo  ali prekinemo samo pod strokovnim nadzorom standardne medicine. 


Osnovna terapija pri nas traja tri do štiri dni. Številne zdravstvene težave smo rešili z enkratnim obiskom, imamo pa tudi primere, kjer moramo zdravljenje skozi daljše obdobje ponoviti še enkrat ali večkrat. Število potrebnih zdravljenj lahko varira od nekaj terapij do nekaj mesecev dela. Vse je odvisno od posameznika in njegovega stanja, kajti vsak primer je unikaten.


Naročanje in svetovanje

Udeležba je mogoča samo na osnovi predhodne prijave preko telefona, SMS-a ali elektronske pošte. Če me kontaktirate preko telefona, mi prosim pošljite SMS sporočilo na +386 70 761 751.

V primeru viroze, prehlada ali vročine, vas ne morem sprejeti zaradi ostalih prisotnih.

V kolikor mi boste poslali elektronsko pismo s prijavo na terapije, vas prosim, da mi posredujete naslednje podatke: ime in priimek, dosegljiva telefonska številka in seveda zdravstvene težave, zaradi katerih se udeležujete terapij.

 

 

Kontakt

Matej Novak

Cvelbarjeva ulica 7, Novo mesto

Mob. :+386 70 761 751

Facebook

Napišite mi email

Kliknite tukaj za zemljevid

Citat tedna

Potrebno je le odvreči vse kolektivne stvari, ki jih vlečemo od nekdaj, se zbuditi, se imeti lepo, se družiti in predvsem biti iskren samemu sebi in tako do drugih…

Matej