Zdravljenje

»Energija je univerzalen pojem. Nenehno je v nas in okoli nas.«

Ko imam pred seboj bolnega človeka ali človeka s težavami, me v terapijo preprosto žene velika želja, da mu pomagam. Kot zdravilec ne zdravim bolnika neposredno, temveč mu le pomagam pri procesu samozdravljenja. Torej sem le prevodnik in ne postavljam diagnoz. Preko sebe prenašam božjo oz. kozmično energijo na univerzalnega zdravnika, ki je v vsakem organizmu. S tem se okrepi oslabljeni obrambni sistem, kar se nadaljuje v samozdravljenje organizma. K meni prihajajo bolniki s tumorji, multiplo sklerozo, epilepsijo, sladkorno boleznijo, gangreno, cerebralno paralizo, Downovim sindromom,... Skratka z boleznimi, ki so dostikrat uganka za uradno medicino.

Dovolite, da vam v nadaljevanju naštejem dva od neštetih uspešnih primerov po zdravljenju:

  • Zgodilo se je, da otrok, ki od rojstva zaradi epilepsije ne more izgovoriti niti besede, po terapiji spregovori ter pri dvanajstih letih začne hoditi.
  • Pacient z multiplo sklerozo, ki je že tako težko hodil, da je neizogibno ter resno razmišljal o invalidskem vozičku, zdaj že več let po ozdravitvi normalno hodi, vozi avto ter občasno, enkrat na leto ali dve, prihaja na terapijo.

V kolikor ozdravljeni vidijo potrebo po uravnavi energijskega stanja, je dobro, da se občasno vračajo na terapijo. Na žalost je vedno več bolnih otrok, predvsem zaradi globalnega onesnaževanja in stresa, v katerem živijo ter delajo današnje nosečnice. Kar 70 % do 80 % bolezni nastane v glavi. Vsakomur, ki poišče pomoč pri meni povem ali in v kakšni meri mu lahko moje zdravljenje koristi. Gotovo pa je nekaj najlepšega, ko vidim otroka pred očmi, katerega zdravstveno stanje se izboljšuje. Takrat dobim moč še za sto drugih, ki potrebujejo mojo pomoč. To je zadovoljstvo, ki me hrani in mi daje moč. Zdravil bom, dokler bom lahko!

Le kako in čemu naj odrečem pomoč bolnemu otroku, ki mu lahko pomagam ali vsaj podaljšam življenje?!

http://www.biohealing.org/files/alexei-scutari-5Zg64OwXJg8-unsplash.jpg

 

 

Opis slike ni na voljo.


Naročanje in svetovanje

Udeležba je mogoča samo na osnovi predhodne prijave preko telefona, SMS-a ali elektronske pošte. Če me kontaktirate preko telefona, mi prosim pošljite SMS sporočilo na +386 70 761 751.

V primeru viroze, prehlada ali vročine, vas ne morem sprejeti zaradi ostalih prisotnih.

V kolikor mi boste poslali elektronsko pismo s prijavo na terapije, vas prosim, da mi posredujete naslednje podatke: ime in priimek, dosegljiva telefonska številka in seveda zdravstvene težave, zaradi katerih se udeležujete terapij.

 

 

Kontakt

Matej Novak

Cvelbarjeva ulica 7, Novo mesto

Mob. :+386 70 761 751

Facebook

Napišite mi email

Kliknite tukaj za zemljevid

Citat tedna

Potrebno je le odvreči vse kolektivne stvari, ki jih vlečemo od nekdaj, se zbuditi, se imeti lepo, se družiti in predvsem biti iskren samemu sebi in tako do drugih…

Matej