Terapija

Cilj moje  terapije je poleg zmanjšanja ali odstranjevanja zdravstvenih težav tudi obogatiti človekovo osebnost in jo narediti bolj odprto. Bioenergija vedno poskuša rešiti primarno težavo oziroma vzrok, ki bi sicer onemogočal okrevanje.

Vsaka oseba ima drugačen problem.  In za vsak problem uporabim drugačen prijem in temu ustrezno metodo zdravljenja. Namreč potrebno je pozdraviti tudi vzrok in ne samo nastalo škodo. Zato uporabljam več različnih tehnik, kajti z eno samo tehniko je težko odpraviti hkrati vzrok in nastalo škodo.

Energija je vsepovsod okoli nas in ima svojo neverjetno moč...kar je na nas je, da se ji moramo samo prepustiti.

Imel sem nekaj udeležencev, ki so se ob prvem obisku zbali reakcij. Vendar na koncu ob rezultatih, so bili nadvse zadovoljni.

V videu lahko vidite nazorno moč energije.

 

Metoda Zdenko Domančić

Terapija po metodi Zdenko Domančić se izvaja štiri dni zapored. Po potrebi se cikel ponovi. Terapije se izvajajo skupinsko in individualno. Pri skupinski terapiji se udeleženci vrstijo eden za drugim in se vsakemu posebej naredi terapija za njegovo bolezen. V okviru terapije se uporablja tudi psihokineza.
Na terapiji se poskušajte popolnoma sprostiti in prepustiti, da energija naredi svoje. V kolikor imate hude blokade, je proces zdravljenja oslabljen in upočasnjen.

Vse ostale metode so izvedene ponavadi v enem dnevu in rezultat je viden takoj oziroma najkasneje v mesecu dni.

Dorn & Breuss terapija

Dorn & Breuss terapija je kombinacija Dornove metode naravnave sklepov in masaže hrbtenice po dr. Breussu. Gre za svetovno priznano celostno zdravilno metodo, ki pacientu pomaga vzpostavljati naravno ravnovesje v telesu. Dornova metoda je lažja oblika kiropraktike, pri kateri se doseže korekcija vretenc in ostalih sklepov na neboleč in varen način.  Je celostna manualna terapija in odlična metoda za vzpostavitev normalnega pretoka energije in nemoteno delovanje le teh. Uporabljamo jo za zdravljenje bolezni, ki so povezane s hrbtenico in za težave s sklepi. Metoda nima stranskih učinkov in je popolnoma varna ter zelo učinkovita. Temelji na poravnavi dolžine nog, korekciji medenice in križnice, korekciji vretenc hrbtenice ter naravnavi ostalih sklepov.Metoda se uporablja v naslednjih primerih:

  • bolečine v hrbtenici,
  • išias,
  • težave s sklepi,
  • skolioza hrbtenice,
  • artroza,
  • okvare medvretenčnih ploščic,
  • glavoboli, migrene,
  • revma.

Slikanje AVRE

Analizo energijskega polja (avre) izvajamo s Kirlianovo GDV kamero, ki omogoča slikanje tako ljudi kot tudi stvari. S slikanjem avre ugotovimo splošno energijsko stanje ter fizično stanje posameznika. Pozorni smo na to, kje energijski tokovi zastajajo, kje so blokade, na katerih mestih je energije premalo, kje v telesu se pojavlja neravnovesje, kako delujejo posamezne čakre, kakšen je nivo stresa in kako delujejo organski sistemi.

 

Cena terapij

Nemogoče je določiti ceno zdravju, saj le-to ne pozna denarja. Težko je ovrednotiti nekaj, kar nam je vsem dano. Nekaterim manj, nekaterim več. Pa vendar bi bolan človek dal ves denar tega sveta za ozdravitev. Etični kodeks ne dovoljuje, da bi terapiji postavljal ceno.  Ne poznam cenika. Delujem brezplačno, pa vendar sem vesel vsakršnega prostovoljnega prispevka oz. darila, ki mi ga lahko predate po zaključku terapij.


Naročanje in svetovanje

Udeležba je mogoča samo na osnovi predhodne prijave preko telefona, SMS-a ali elektronske pošte. Če me kontaktirate preko telefona, mi prosim pošljite SMS sporočilo na +386 70 761 751.

V primeru viroze, prehlada ali vročine, vas ne morem sprejeti zaradi ostalih prisotnih.

V kolikor mi boste poslali elektronsko pismo s prijavo na terapije, vas prosim, da mi posredujete naslednje podatke: ime in priimek, dosegljiva telefonska številka in seveda zdravstvene težave, zaradi katerih se udeležujete terapij.

 

 

Kontakt

Matej Novak

Cvelbarjeva ulica 7, Novo mesto

Mob. :+386 70 761 751

Facebook

Napišite mi email

Kliknite tukaj za zemljevid

Citat tedna

Potrebno je le odvreči vse kolektivne stvari, ki jih vlečemo od nekdaj, se zbuditi, se imeti lepo, se družiti in predvsem biti iskren samemu sebi in tako do drugih…

Matej