Metoda Zdenko Domančić

Pri svojem delu uporabljam tudi metodo, ki jo je razvil oz. izpopolnil Zdenko Domančić in, ki se je po desetletjih raziskovanja razvila v zelo močno zdravilno metodo. Temelji na specifični kombinaciji sedmih tehnik, s katerimi bioterapevt poseže v pacientovo poškodovano biopolje in znova vzpostavi uravnoteženo energijsko stanje, ki je pogoj za zdravo delovanje organizma.

Metoda je mednarodno uveljavljena kot izjemno uspešna oblika kurativne in preventivne zdravstvene pomoči s širokim spektrom delovanja. Zdravi in preprečuje številne bolezni. Za optimalne rezultate se terapija izvaja več dni zaporedoma, natančneje 4 dni. Po potrebi se cikel ponovi.

Terapija je izjemno učinkovita, popolnoma neškodljiva in nima negativnih stranskih učinkov. Združljiva je z vsako vrsto medicinskega zdravljenja, vendar se vanj ne vmešava.

Bioterapija je medicinsko preverjena metoda komplementarne medicine in je uradno priznana v Evropski uniji in mnogih državah po svetu.


Naročanje in svetovanje

Udeležba je mogoča samo na osnovi predhodne prijave preko telefona, SMS-a ali elektronske pošte. Če me kontaktirate preko telefona, mi prosim pošljite SMS sporočilo na +386 70 761 751.

V primeru viroze, prehlada ali vročine, vas ne morem sprejeti zaradi ostalih prisotnih.

V kolikor mi boste poslali elektronsko pismo s prijavo na terapije, vas prosim, da mi posredujete naslednje podatke: ime in priimek, dosegljiva telefonska številka in seveda zdravstvene težave, zaradi katerih se udeležujete terapij.

 

 

Kontakt

Matej Novak

Cvelbarjeva ulica 7, Novo mesto

Mob. :+386 70 761 751

Facebook

Napišite mi email

Kliknite tukaj za zemljevid

Citat tedna

Potrebno je le odvreči vse kolektivne stvari, ki jih vlečemo od nekdaj, se zbuditi, se imeti lepo, se družiti in predvsem biti iskren samemu sebi in tako do drugih…

Matej