»Energija je univerzalen pojem. Nenehno je v nas in okoli nas.«

Sem Matej Novak, terapevt iz Novega mesta. Kot terapevt sem pričel opravljati svoje poslanstvo pred leti, ko sem ugotovil, kako dobro vplivam na ljudi v svoji bližini in da imam zdravilne sposobnosti oziroma višji potencial.

Cilj moje  terapije je poleg zmanjšanja ali odstranjevanja zdravstvenih težav tudi obogatiti človekovo osebnost in jo narediti bolj odprto. Bioenergija vedno poskuša rešiti primarno težavo oziroma vzrok, ki bi sicer onemogočal okrevanje.

Bioenergija je univerzalna življenjska energija, ki je prisotna v vseh oblikah življenja.

Ta energija nima ne forme ne strukture, a vendar vse oblike in strukture prihajajo iz nje. Energija ni pozitivna ali negativna. Energija je kreativna, z njo se lahko ustvari vse! Bioenergija ni le alternativna medicina, je izkušnja in modrost starodavnih meditativnih in transcendnih izkušenj kultur.

Zdravljenje z energijo

Človek si želi biti zdrav ter živeti polno in bogato življenje. To lahko doseže le, če svoje srce resnično ter iskreno odpre življenju in ljubezni. Princip zdravljenja s pomočjo bioterapije poglobi odnos med človekom in naravo ter ojača vezi med psihičnimi in fizičnimi funkcijami. Izčrpanemu organizmu je potrebna hrana ali celo transfuzija, energijsko oslabljeni celoti  je za okrepitev potrebna vitalna energija.

Preberi več...

Kaj pravijo o meni

Brigita T. /

Težko je gledati svojega otroka, kako trpi.  Kot mati sem morala najti najboljše za sina. In sem. Našla sem Mateja, ki mu je pomagal, da danes živi, lahko rečem svobodno življenje,  brez epileptičnih napadov.

Gabrijela /

Dolgo časa trpela neznosne migrene. In prišel je dan, ko sem se odločila, da stopim do terapevta Mateja. Učinek je bil takojšnji. Danes migren več nimam in življenje je veliko lažje.

Andrej /

bil pri mateju in resnično deluje karkoli počne. imel sem probleme z nespečnostjo.