Hipnoterapija

Hipnoterapija je lahko nekaj mističnega ali pa enostaven proces, ki nas pripelje v stanje, kjer lahko spreminjamo svoje navade ali obujamo spomine, ki smo jih v vsakodnevnem življenju varno spravili v svojo podzavest.

S hipnoterapijo lahko odpravimo slabe vzorce in navade (npr. kajenje, lenoba, prenajedanje...) in stanja (depresija, nesamozavest, trema...). Lahko pa tudi nadgradimo oz. izboljšamo naše potenciale. Privlečemo na dan nekaj, česar se sploh ne zavedamo (skrite želje in potenciale). In tako postanemo uspešni še v drugih rečeh.

http://www.biohealing.org/files/constant-loubier-eWuc6TXc8Ok-unsplash.jpg

Hipnoterapija zaradi napačnih predstav pri marsikomu vzbuja strah in negotovost. Zato sem tu jaz, da te napačne predstave spremenim in vam pokažem, kako pomembna in koristna je lahko hipnoterapija pri reševanju vaših težav. Je orodje, ki nam omogoča vpogled v najgloblji del našega uma. S pomočjo hipnoterapije lahko poiščemo in odpravimo vzroke za naše negativno doživljanje sveta in ljudi okrog nas. V naši podzavesti se  namreč nahajajo vsa prepričanja, blokade, neustrezni vzorci, ki jih imamo o sebi in svetu. Velika večina teh prepričanj je nezavednih, saj smo jih pridobili že v ranem otroštvu. Ta prepričanja pa usmerjajo tok naših misli, ki ustvarjajo našo realnost, naše doživljanje sebe in sveta.


Naročanje in svetovanje

Udeležba je mogoča samo na osnovi predhodne prijave preko telefona, SMS-a ali elektronske pošte. Če me kontaktirate preko telefona, mi prosim pošljite SMS sporočilo na +386 70 761 751.

V primeru viroze, prehlada ali vročine, vas ne morem sprejeti zaradi ostalih prisotnih.

V kolikor mi boste poslali elektronsko pismo s prijavo na terapije, vas prosim, da mi posredujete naslednje podatke: ime in priimek, dosegljiva telefonska številka in seveda zdravstvene težave, zaradi katerih se udeležujete terapij.

 

 

Kontakt

Matej Novak

Cvelbarjeva ulica 7, Novo mesto

Mob. :+386 70 761 751

Facebook

Napišite mi email

Kliknite tukaj za zemljevid

Citat tedna

Potrebno je le odvreči vse kolektivne stvari, ki jih vlečemo od nekdaj, se zbuditi, se imeti lepo, se družiti in predvsem biti iskren samemu sebi in tako do drugih…

Matej